Natisni PDF

Spremenite interese v prodajo

Email Marketing Program za Pametne Poslovneže

Kaj je Zorander E-mail Marketing?

Zorander e-mail marketing program vsebuje vse, kar potrebujete za izdelavo, pošiljanje, sledenje in služenje s pomočjo e-mail marketinga - vendar se tu uporabnost še ne preneha. Vsebuje tudi zmogljiva orodja za popolno avtomatizacijo naprednega marketinga:

Pošljite oblikovane e-mail kampanije vašim kontaktom. Izbirajte izmed preko 100 vgrajenih predlog ali si naložite svojo. Preverjanje za možnostjo neželene (spam) pošte, preogled prejema, personalizacija e-mail sporočil in časovni zamik pošiljanja so sedaj samo en klik stran.

Avtomatizirano sledite prodajnim možnostim z uporabo avtomatskih odzivnikov. Pošljite serijo personaliziranih sporočil novim interesentom v razmaku, ki ga sami določite. Spoznali boste, da je to tako, kot bi imeli svojo ekipo za prodajo neprestaloma na delu.

Optimizirajte učinkovitost povezav v vaših sporočilih z razdeljenim testiranjem. Pošljite različne verzije vašega sporočila na testne dele vaših seznamov in nato avtomatsko pošljite najbolj učinkovitega ostalim na seznamu.

Avtomatizirajte vodenje vaših seznamov z uporabo sprožilcev. Ko odprejo vaše sporočilo avtomatsko povečajte interes v prodajo, odstranite neaktivne interese iz seznama ali jim pošljite dodatno sporočilo ko kliknejo na določeno povezavo v vašem sporočilo - vse to avtomatsko.

Obdržite svoje sezname prečiščene z avtomatskih procesiranjem zavrnjenih naslovov. Neveljavni e-mail naslovi so lahko odstranjeni iz vaših seznamov avtomatsko glede na "inteligentna pravila zavrnjenosti", kar vam pomaga obdržati ciljno dosegljivost na vrhuncu.

Imejte celoten pregled nad aktivnostmi interesentov z vodenjem evidence. Vsakič ko interesent odpre vaše sporočilo, klikne na povezavo ali izvede kakšno drugo aktivnost, se to zabeleži v zgodovino aktivnosti, kar vam olajša pregled nad njegovimi željami do vaši produktov ali storitev.

E-mail Marketing Značilnosti Na Prvi Pogled

 Vse na voljo preko spletnega brskalnika
 Avtomatska obdelava zavrnjenih sporočil
 Polno WYSIWYG urejanje kampanij
 Enostaven uvoz/izvoz kontaktov
 Pošiljanje lahko zaustavite in ponovno zaženete

 Zmogljivi, avtomatski sprožilci
 Popolna statistika kampanij
 Možnost vključitve Google Analytics-a
 Možnost vključitve Google Calendar-ja


Oglejte si celoten seznam značilnosti za natančnejšo predstavo o programu Zorander Email Marketer.